ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μπείτε στο πασχαλινό πνεύμα από το να μοσχομυρίσει το σπίτι σας φρεσκοψημένα τσουρέκια!  Φανταζόμαστε πως συμφωνείτε μαζί μας, έτσι δεν είναι;

Εμείς σε αυτό μας το post πάντως δεν θα σας δώσουμε κάποια συνταγή για τσουρέκια, αλλά θα σας δείξουμε μερικούς τρόπους για να πλάσετε μικρά και πρωτότυπα τσουρεκάκια για τα παιδιά σας, τα βαφτιστήρια σας ή για να δώσετε μια παιχνιδιάρικη νότα στο πασχαλινό σας τραπέζι.

Ας δούμε λοιπόν 4 όμορφες ιδέες για χαριτωμένα πασχαλινα τσουρεκακια…

4 ιδεες για πασχαλινα τσουρεκακια!

  • Για να φτιάξετε αυτά τα πολύ-πολύ χαριτωμένα λαγουδο-τσουρεκάκια θα χρειαστείτε μικρά μπαλάκια από τη ζύμη και ένα ψαλίδι κουζίνας για να σχηματίσετε τα αυτάκια τους! Η φωτογραφία που ακολουθεί νομίζουμε πως είναι άκρως κατατοπιστική! Εμείς να σας συμβουλέψουμε απλώς να μην επιχειρήσετε να σχηματίσετε τα αυτάκια πριν φουσκώσει αρκετά η ζύμη…
  • Ακόμη μια ιδέα για λαγουδάκια, αυτή τη φορά μεγαλύτερα σε μέγεθος από τα προηγούμενα! Και αυτή η φωτογραφία νομίζουμε πως μιλάει από μόνη της!
  • Μωράκια-τσουρεκάκια με κεφαλάκι από ένα πασχαλινό αυγό! Πλάστε τα τσουρέκια σε πλεξούδες και προσθέστε ένα πασχαλινό αβγό στην κορυφή. Μην παραλείψετε βέβαια να ζωγραφίσετε ένα προσωπάκι στο αβγό!
  • Και τέλος έχουμε για εσάς μικρά πουλάκια τσουρεκάκια! για να δείτε πως φτιάχνονται μπορείτε να επισκεφτείτε το αυθεντικό post πατώντας στο σύνδεσμο που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *