ΕΥΚΟΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ!

Δε μείνανε πολλές μέρες μέχρι το Πάσχα και αν πιστεύετε πως δεν προλαβαίνετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας κάνετε μεγάλο λάθος! Και αυτό το λέμε διότι στο www.shopsweetlulublog.com βρήκαμε μια πολύ όμορφη ιδέα που, αν την ακολουθήσετε, όχι μόνο θα έχετε μια γρήγορη και πολύ χαρούμενη πασχαλινή διακόσμηση, αλλά και θα περάσετε μερικές δημιουργικές στιγμές παρέα με τα παιδιά σας!

Η ιδέα είναι η εξής: φουσκώνετε μερικά μπαλόνια (στα χρώματα τις επιλογής σας) και έπειτα τα βάφετε έτσι ώστε να μοιάζουν με τεράστια πασχαλινά αβγά! Και όπως είπαμε το ιδανικό θα ήταν να εμπλέξετε στην όλη διαδικασία και τα παιδιά σας…Δώστε τους πινέλα, χρώματα και αφήστε τα να δημιουργήσουν τα δικά τους σχέδια. Να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουν τόσο καλά που θα σας καταπλήξουν!

Δε χρειάζεται βέβαια να πούμε πως αν ετοιμάζεται ένα πασχαλινό παιδικό πάρτυ γενεθλίων, αυτά τα μπαλόνια – πασχαλινά αβγά είναι μια καταπληκτική λύση για να διακοσμήσετε το σπίτι σας αλλά και για να τα προσφέρετε στο τέλος του πάρτυ στους μικρούς καλεσμένους σας!

Ευκολη πασχαλινη διακοσμηση παρτυ με μπαλονια βαμμενα σαν πασχαλινα αβγα!

Ζωηρά χρώματα και γεωμετρικά σχέδια  πάνω σε λευκά ή χρωματιστά μπαλόνια για την πιο χαρούμενη πασχαλινή διακόσμηση!

πασχαλινη διακοσμηση με μπαλονια 2

πασχαλινη διακοσμηση με μπαλονια 1


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *