ΧΑΡΤΙΝΗ ΤΟΥΡΤΑ: ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΤΡΟΝ ΓΙΑ ΚΟΥΤΙ-ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΡΤΑΣ!

Ένα δωρεάν πατρόν για  κουτι – κομματι τουρτας για να φτιάξετε τη δική σας χάρτινη τούρτα! Είναι μια πολύ καλή ιδέα για μικρά δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους ενός παιδικού πάρτι, τα κουφέτα για την βάπτιση του παιδιού σας αλλά και για να διακοσμήσετε ένα γιορτινό μπουφέ.

Το πατρόν είναι πολύ εύκολο και αποτελείται από δύο κομμάτια, τη βάση του κουτιού και το καπάκι. Εμείς το κρατήσαμε λευκό για το διακοσμήσετε σύμφωνα με το θέμα του πάρτι ή/και με την υπόλοιπη διακόσμηση. Τα δικά μας κουτάκια τα ντύσαμε με πολύ όμορφες χαρτοπετσέτες και ταιριάζουν τέλεια σε ένα κοριτσίστικο πάρτι.

Ευκολο πατρον για κουτι – κομματι τουρτας: υλικα και οδηγιες!

πατρον και οδηγιες για κουτι - κομματι τουρτας Για να φτιάξετε τα κουτάκια θα χρειαστείτε τα εξής:

  • Χαρτόνι canson A4
  • Κόλλα στικ ή κολλητική ταινία διπλής όψης
  • Ψαλίδι
  • Χαρτοπετσέτες με σχέδιο (προαιρετικά)
  • Κόκκαλο βιβλιοδεσίας ή μαχαίρι

Κατεβάζουμε τα πατρόν εδώ και εδώ, τα εκτυπώνουμε και τα κόβουμε περιμετρικά. Με το κόκκαλο βιβλιοδεσίας ή το μαχαίρι και βοηθό έναν χάρακα, χαράζουμε τις διακεκομμένες γραμμές και διπλώνουμε το χαρτί. Κολλάμε τις γωνίες του πατρόν μεταξύ τους προσέχοντας οι γραμμές να βρίσκονται από τη μέσα μεριά.

κουτι - κομματι τουρτας για παιδικα γενεθλιαΔιακόσμηση: Ανοίγουμε τις χαρτοπετσέτες και αφαιρούμε τις λευκές στρώσεις, δηλαδή αυτές χωρίς το σχέδιο. Κολλάμε τη χαρτοπετσέτα  προσεκτικά με κόλλα στικ στην επιφάνεια και κόβουμε περιμετρικά ό,τι περισσεύει.

χαρτινη τουρτα απο 8 τριγωνα κουτακια Τοποθετούμε μέσα στο κουτι – κομματι τουρτας λίγο χαρτί γκοφρέ και τις καραμέλες/δωράκι μας.

κουτι - κομματι τουρτας για καραμελες η δωρακια

κουτι - κομματι τουρτας για παιδικα γενεθλια η βαπτιση


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *