ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΔΩΡΟΥ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ!

Το περιτυλιγμα δωρου με υφασματινη λεπτομερεια είναι για αυτούς τους δημιουργικούς ανθρώπους που θέλουν να ασχολούνται προσωπικά με κάθε λεπτομέρεια όπως είναι και αυτή του περιτυλίγματος ενός δώρου.

Εάν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, δείτε πώς μπορείτε να κάνετε μοναδικό το περιτύλιγμα του δώρου σας χρησιμοποιώντας αγαπημένα σας υφάσματα.

περιτυλιγμα δωρου με υφασματινη λεπτομερεια

Η πολύ όμορφη ιδέα είναι από το creaturecomfortsblog.com όπου και μπορείτε να δείτε όλα τα στάδια της υλοποίησής της. Εμείς εδώ θα δούμε μερικά βασικά βήματα καθώς επίσης και το τελικό αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό σημείο είναι η επιλογή του υφάσματος. Η Ez Pudewa χρησιμοποίησε καταπληκτικά υφάσματα με παριζιάνικα σχέδια αλλά εσείς εάν ψάξετε λίγο καλύτερα στη ντουλάπα σας είμαστε σίγουροι πως κάτι καλό θα βρείτε….

περιτυλιγμα δωρου με υφασματινη λεπτομερεια

Ξεκινήστε κόβοντας το σχέδιο του υφάσματός σας. Στη συνέχεια κολλήστε το με κόλλα σε στικ επάνω σε ένα σκληρό χαρτί ή χαρτόνι και ξανακόψτε.

περιτυλιγμα δωρου με υφασματινη λεπτομερεια 2

Γράψτε επάνω στο χαρτί το ευχετήριο μήνυμά σας και κολλήστε τη φιγούρα (ή όποιο σχέδιο εσείς επιλέξετε) στην κορδέλα με την οποία έχετε τυλίξει το δώρο.

περιτυλιγμα δωρου με υφασματινη λεπτομερεια 3

Εάν κάνετε τη σωστή επιλογή στην κορδέλα και στο σχέδιο του υφάσματος, το περιτύλιγμά σας θα είναι μοναδικό.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *