ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ!

Το να πούμε πως το παρτυ πολεμικες τεχνες είναι ένα πάρτυ που ταιριάζει μόνο σε αγόρια, μάλλον θα ήταν μεγάλο λάθος αφού πολλά είναι τα κοριτσάκια που μαθαίνουν Tae Kwon Do, Karate ή κάποια άλλη πολεμική τέχνη και μάλιστα με πάρα πολύ καλές επιδόσεις!

Ας δούμε λοιπόν μερικές ιδέες που βρήκαμε για εσάς στο διαδίκτυο και εμπνευστείτε για την τούρτα σας, για τα γλυκά που θα προσφέρετε αλλά και για τη διακόσμηση του χώρου σας!

Ιδεες για ενα παρτυ πολεμικες τεχνες…

Τούρτα και γλυκά για το παρτυ πολεμικες τεχνες!

παρτυ πολεμικες τεχνες 1Τούρτα με άσπρη ζαχαρόπαστα και μαύρη ζώνη από μαύρη ζαχαρόπαστα, cake pops άσπρη επικάλυψη και ζώνη από μαύρο λαστιχωτό ζαχαρωτό και μπισκοτάκια αστέρια με άσπρη και μαύρη ζαχαρόπαστα. Όλες οι  φωτογραφίες είναι από το αγαπημένο μας Pinterest.

Διακόσμηση και party favors

παρτυ πολεμικες τεχνες 2

Διακόσμηση σε άσπρο, κόκκινο και μαύρο με βεντάλιες, χάρτινα φαναράκια και επιγραφές από το πολύ όμορφο πάρτυ που είδαμε στο marianasfiesta.

Τέλος μια ωραία ιδέα για δωράκια στους καλεσμένους είναι τα μετάλια της τελευταίας φωτογραφίας τα οποία μπορείτε με λίγη φαντασία να φτιάξετε και μόνοι σας. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το etsy.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *