ΦΑΝΕΛΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΕΚ

Την προσκληση ΑΕΚ τη σχεδιάσαμε μετά από ένα e-mail που λάβαμε από τον Δημήτρη, ο οποίος προφανώς είναι φίλαθλος της συγκεκριμένης ομάδας!

Αν λοιπόν ανήκετε και εσείς στους φιλάθλους της ΑΕΚ, μπορείτε χάρη στο Δημήτρη να εκτυπώσετε δωρεάν την ποδοσφαιρική της φανέλα και να την χρησιμοποιήσετε σαν πρόσκληση στο επόμενο πάρτι που θα ετοιμάσετε!

Για να φτιάξετε την πρόσκληση το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τον εκτυπωτή σας, χαρτί και ένα ψαλίδι!

Ποδοσφαιρικη προσκληση ΑΕΚ

  • Κατεβάστε το αρχείο σε μορφή pdf που θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ ή στο σύνδεσμο που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία.
  • Εκτυπώστε την πρόσκληση σε λεπτό χαρτόνι που μπαίνει σε εκτυπωτή (ζητήστε το στα βιβλιοχαρτοπωλεία) ή σε φωτογραφικό χαρτί.
  • Κόψτε περιμετρικά τη φανέλα και διπλώστε στο λαιμό στο σημείο που υπάρχει η διακεκομμένη γραμμή (αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες θα βρείτε στο post προσκληση φανελα Ronaldo).
  • Γράψτε το κείμενο στο εσωτερικό της πρόσκλησης και με ένα μαρκαδοράκι γράψτε στο πίσω μέρος της φανέλας το όνομα των παιδιών που θα καλέσετε στο πάρτι, το όνομα του παιδιού που γιορτάζει ή το όνομα του αγαπημένου σας παίκτη! Όσο για το νούμερο της φανέλας, μπορείτε εκεί να συμπληρώσετε την ηλικία του παιδιού!

Αν και εσείς θέλετε να σχεδιάσουμε δωρεάν μια πρόσκληση με την αγαπημένη σας ομάδα μπορείτε να μας το ζητήσετε αφήνοντάς μας ένα σχόλιο ή στέλνοντάς μας ένα e-mail όπως έκανε και ο Δημήτρης! Θα σας παρακαλούσαμε μόνο να υπολογίσετε πως για να ετοιμάσουμε και να αναρτήσουμε την πρόσκληση θα χρειαστούμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα!


Comments

ΦΑΝΕΛΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΕΚ — 8 Comments

  1. Σας ικετεύω να φτιάξετε προσκλήσεις μιας τοπικής ομάδας ονόματι Παλληνιακός.Το ξέρω οτι ακούγεται υπερβολικό να σας ζητάω κάτι τέτοιο αλλά ετοιμάζω ενα πάρτι με τους συμπαίκτες μου στην ομάδα και θα τις ήθελα.Αναμένω απάντηση.Συνεχίστε την καλή δουλειά!

  2. και αμα τις ετοιμάσετε πως θα ενημερώθω?Ρωτάω επειδή είμαι νεο μέλος.

  3. Συγνώμη για την συνεχή ενώχληση αλλά θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα είναι έτοιμες οι προσκλήσεις του Παλληνιακού

    Ευχαριστω πολύ

  4. Στο Mail που μου στείλατε σήμερα φαίνονται μόνο κατι τεραγωνάκια και ερωτηματικά..Μάλλον κατι τρέχει με το e-mail μου.Μήπως μπορείτε να το μετάφερετε εδώ ή να το ξαναστείλετε?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *