ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ AJAX!

Την προσκληση AJAX μας παρακάλεσε να τη σχεδιάσουμε η Κλειώ για το γιο της που θαυμάζει τη συγκεκριμένη ποδοσφαιρική ομάδα αφήνοντάς μας ένα σχόλιο στο post μας Πάρτι ποδόσφαιρο για τα αγόρια μας.

Αν λοιπόν και το δικό σας αγοράκι θα ήθελε για πρόσκληση στο πάρτι του την φανέλα της διάσημης ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομάδας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες που ακολουθούν!

Οδηγιες και πατρον για την προσκληση AJAX

  • Κατεβάστε το αρχείο με την πρόσκληση πατώντας εδώ ή στο σύνδεσμο που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία.
  • Εκτυπώστε την πρόσκληση σε λεπτό χαρτόνι που μπαίνει σε εκτυπωτή (ζητήστε το στα βιβλιοχαρτοπωλεία) ή σε φωτογραφικό χαρτί.
  • Κόψτε περιμετρικά τη φανέλα και διπλώστε στο λαιμό στο σημείο που υπάρχει η διακεκομμένη γραμμή (αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες θα βρείτε στο post προσκληση φανελα Ronaldo).
  • Γράψτε το κείμενο στο εσωτερικό της πρόσκλησης και με ένα μαρκαδοράκι γράψτε στο πίσω μέρος της φανέλας το όνομα των παιδιών που θα καλέσετε στο πάρτι, το όνομα του παιδιού που γιορτάζει ή το όνομα του αγαπημένου σας παίκτη!

Αν και εσείς θέλετε να σχεδιάσουμε μια πρόσκληση με την αγαπημένη σας ομάδα μπορείτε να μας το ζητήσετε αφήνοντάς μας ένα σχόλιο όπως έκανε και η Κλειώ! Θα σας παρακαλούσαμε μόνο να υπολογίσετε πως για να ετοιμάσουμε και να αναρτήσουμε την πρόσκληση θα χρειαστούμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα!


Comments

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ AJAX! — 2 Comments

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΛ (Αθλητική Ένωση Λάρισας), ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ!!!!!….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *