ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ ΑΕΚ

Την πρόσκληση με τη νέα ποδοσφαιρική φανέλα της ΑΕΛ μας ζήτησε να του τη σχεδιάσουμε ο Αριστείδης -φίλος προφανώς της ιστορικής ομάδας της Λάρισας- αφήνοντάς μας ένα σχόλιο στο post Ποδοσφαιρική πρόσκληση AJAX.

Αν λοιπόν και εσείς ή το παιδί σας θα θέλατε για πρόσκληση στο πάρτι σας την φανέλα της ΑΕΛ, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες που ακολουθούν!

Αγοριστικη προσκληση ποδοσφαιρικη φανελα ΑΕΛ

  • Κατεβάστε το αρχείο με την προσκληση ποδοσφαιρικη φανελα ΑΕΛ πατώντας εδώ ή στο σύνδεσμο που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία.
  • Εκτυπώστε την πρόσκληση σε λεπτό χαρτόνι που μπαίνει σε εκτυπωτή (ζητήστε το στα βιβλιοχαρτοπωλεία) ή σε φωτογραφικό χαρτί.
  • Κόψτε περιμετρικά τη φανέλα και διπλώστε στο λαιμό στο σημείο που υπάρχει η διακεκομμένη γραμμή (αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες θα βρείτε στο post προσκληση φανελα Ronaldo).
  • Γράψτε το κείμενο στο εσωτερικό της πρόσκλησης και με ένα μαρκαδοράκι γράψτε στο πίσω μέρος της φανέλας το όνομα των παιδιών που θα καλέσετε στο πάρτι, το όνομα του παιδιού που γιορτάζει ή το όνομα του αγαπημένου σας παίκτη!

Αν και εσείς θέλετε να σχεδιάσουμε μια πρόσκληση με την αγαπημένη σας ομάδα μπορείτε να μας το ζητήσετε αφήνοντάς μας ένα σχόλιο όπως έκανε και ο Αριστείδης! Θα σας παρακαλούσαμε μόνο να υπολογίσετε πως για να ετοιμάσουμε και να αναρτήσουμε την πρόσκληση θα χρειαστούμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *