ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ARSENAL!

Σήμερα, μετά απο αρκετό καιρό που ετοιμάζαμε προσκλήσεις ελληνικών ομάδων, θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε δωρεάν την πρόσκληση με τη φανέλα μιας πολύ γνωστής αγγλικής ομάδας, της Arsenal.

Αφορμή γιαυτό στάθηκε βέβαια η παράκληση της Μαρίας και το σχόλιο που άφησε σε παλαιότερο post μας. Ας δούμε όμως τώρα πώς μπορείτε και εσείς να εκτυπώσετε αν θέλετε την προσκληση φανελα της Arsenal!

προσκληση φανελα της Arsenal: οδηγιες εκτυπωσης

Κατεβάστε το αρχείο σε μορφή pdf πατώντας εδώ ή στο σύνδεσμο που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία.

 

  • Εκτυπώστε την πρόσκληση σε λεπτό χαρτόνι που μπαίνει σε εκτυπωτή (ζητήστε το στα βιβλιοχαρτοπωλεία) ή σε φωτογραφικό χαρτί.
  • Κόψτε περιμετρικά τη φανέλα και διπλώστε στο λαιμό στο σημείο που υπάρχει η διακεκομμένη γραμμή (αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες θα βρείτε στο post προσκληση φανελα Ronaldo).
  • Γράψτε το κείμενο στο εσωτερικό της πρόσκλησης και με ένα μαρκαδοράκι γράψτε στο πίσω μέρος της φανέλας το όνομα των παιδιών που θα καλέσετε στο πάρτι, το όνομα του παιδιού που γιορτάζει ή το όνομα του αγαπημένου σας παίκτη!

Αν και εσείς θέλετε να σχεδιάσουμε δωρεάν μια πρόσκληση με την αγαπημένη σας ομάδα μπορείτε να μας το ζητήσετε αφήνοντάς μας ένα σχόλιο. Θα σας παρακαλούσαμε μόνο να υπολογίσετε πως για να ετοιμάσουμε και να αναρτήσουμε την πρόσκληση θα χρειαστούμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα!

Θα θέλαμε ακόμη να σας ενημερώσουμε πως σκεφτήκαμε  να αφήνουμε κενό το νούμερο και το όνομα στο πίσω μέρος της φανέλας για να μπορούν όλοι οι αναγνώστες του Genethlia.gr να εκτυπώσουν την πρόσκληση και για το δικό τους πάρτι! Ευχαριστούμε πολύ!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *