ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΑΝΕΛΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ!

Την Κική τη γνωρίσαμε μέσα από τα πολύ όμορφα πάρτι που έχει οργανώσει για τον γιο της και που  μοιράστηκε μαζί μας (βλ. Το πάρτι του Μιχαήλ με θέμα τα μέσα μεταφοράς αλλά και Το πάρτι βυθός). Τώρα η Κική αποδεικνύει πως εκτός από καλή μαμά είναι και καλή θεία μιας και η πρόσκληση με τη φανέλα της Δόξας Δράμας που μας ζήτησε προορίζεται για τον ανιψιό της!

Εμείς με μεγάλη χαρά ετοιμάσαμε την πρόσκληση με τη φανέλα των Μαυραετών της Δράμας και ευχόμαστε στον μικρό εορτάζοντα χρόνια πολλά αλλά και στη θεία του να είναι πάντα τόσο δημιουργική!

Πως θα φτιαξετε την προσκληση φανελα Δοξα

  • Κατεβάστε το αρχείο σε μορφή pdf που θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ ή στο σύνδεσμο που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία.
  • Εκτυπώστε την πρόσκληση σε λεπτό χαρτόνι που μπαίνει σε εκτυπωτή (ζητήστε το στα βιβλιοχαρτοπωλεία) ή σε φωτογραφικό χαρτί.
  • Κόψτε περιμετρικά τη φανέλα και διπλώστε στο λαιμό στο σημείο που υπάρχει η διακεκομμένη γραμμή (αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες θα βρείτε στο post προσκληση φανελα Ronaldo).
  • Γράψτε το κείμενο στο εσωτερικό της πρόσκλησης και με ένα μαρκαδοράκι γράψτε στο πίσω μέρος της φανέλας το όνομα των παιδιών που θα καλέσετε στο πάρτι, το όνομα του παιδιού που γιορτάζει ή το όνομα του αγαπημένου σας παίκτη! Όσο για το νούμερο της φανέλας, μπορείτε εκεί να συμπληρώσετε την ηλικία του παιδιού!

Αν και εσείς θέλετε να σχεδιάσουμε δωρεάν μια πρόσκληση με την αγαπημένη σας ομάδα μπορείτε να μας το ζητήσετε αφήνοντάς μας ένα σχόλιο όπως έκανε και η Κική! Θα σας παρακαλούσαμε μόνο να υπολογίσετε πως για να ετοιμάσουμε και να αναρτήσουμε την πρόσκληση θα χρειαστούμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *