ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΑΟΚ!

Μετά από πολλές προσκλήσεις – ποδοσφαιρικές φανέλες που σχεδιάσαμε για τις ομάδες που μας ζητήσατε, ήρθε η ώρα να ετοιμάσουμε και την πρώτη πρόσκληση μιας ομάδας της όμορφης Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για την πρόσκληση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ που μας ζήτησε η Βέρα αφήνοντάς μας ένα σχόλιο στο post Πρόσκληση για αγόρια αθλητικά φανέλα.

Αν λοιπόν θέλετε και εσείς μια πρόσκληση με την φανέλα του δικέφαλου του βορρά, μπορείτε να την έχετε ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε αμέσως μετά!

Πως θα φτιαξετε την προσκληση φανελα ΠΑΟΚ

  • Κατεβάστε το αρχείο σε μορφή pdf που θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ ή στο σύνδεσμο που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία.

 

  • Εκτυπώστε την πρόσκληση σε λεπτό χαρτόνι που μπαίνει σε εκτυπωτή (ζητήστε το στα βιβλιοχαρτοπωλεία) ή σε φωτογραφικό χαρτί.
  • Κόψτε περιμετρικά τη φανέλα και διπλώστε στο λαιμό στο σημείο που υπάρχει η διακεκομμένη γραμμή (αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες θα βρείτε στο post προσκληση φανελα Ronaldo).
  • Γράψτε το κείμενο στο εσωτερικό της πρόσκλησης και με ένα μαρκαδοράκι γράψτε στο πίσω μέρος της φανέλας το όνομα των παιδιών που θα καλέσετε στο πάρτι, το όνομα του παιδιού που γιορτάζει ή το όνομα του αγαπημένου σας παίκτη! Όσο για το νούμερο της φανέλας, μπορείτε εκεί να συμπληρώσετε την ηλικία του παιδιού!

Αν και εσείς θέλετε να σχεδιάσουμε δωρεάν μια πρόσκληση με την αγαπημένη σας ομάδα μπορείτε να μας το ζητήσετε αφήνοντάς μας ένα σχόλιο όπως έκανε και η Βέρα! Θα σας παρακαλούσαμε μόνο να υπολογίσετε πως για να ετοιμάσουμε και να αναρτήσουμε την πρόσκληση θα χρειαστούμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα!


Comments

ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΑΟΚ! — 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *