ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ (ΕΚΤΥΠΩΣΗ)!

Δείτε και κατεβάστε δωρεάν προσκλητηρια γενεθλιων τα οποία, με πολύ αγάπη, σχεδιάσαμε για εσάς και τους μικρούς σας μπόμπιρες.

Όταν τις σχεδιάζαμε είχαμε στο μυαλό μας αγοράκια που θα γιορτάσουν τα πρώτα ή τα δεύτερα γενέθλιά τους. Για να δείτε τις πραγματικές τους διαστάσεις και να τις εκτυπώσετε απλά πατήσετε στο σύνδεσμο της πρόσκλησης που σας αρέσει.

Το μέγεθος κάθε πρόσκλησης είναι τέτοιο που να χωράει σε φακέλο διαστάσεων 16Χ11 εκ.

προσκλητηρια γενεθλιων για μικρα αγορια:τρενακι

Από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια αλλά και θέματα για γενέθλια για αγόρια είναι τα τρενάκια. Έτσι, σχεδιάσαμε ένα τρενάκι που θα μεταφέρει σε όλους τα νέα για το πρώτο πάρτι του παιδιού!

Διαβάστε παλαιότερη ανάρτηση για παιδική τούρτα γενεθλίων τρενάκι εάν τελικά επιλέξετε αυτό το θέμα για τα γενέθλια του μικρού σας.

προσκλητηρια γενεθλιων για μικρα αγορια:φαλαινα

Η φάλαινα μας άρεσε σαν θέμα και πιστεύουμε πως ταιριάζει πολύ με ένα πάρτι με θέμα το βυθό της θάλασσας, τα ζωάκια αλλά και το καλοκαίρι!

 

προσκλητηρια γενεθλιων για μικρα αγορια:ανεμομυλος

Η πρόσκληση ανεμόμυλος, αν και σχεδιάστηκε για αγόρια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το πάρτι μικρών κοριτσιών.

Μια διαφορετική ιδέα, εάν σας αρέσουν οι χειροτεχνίες, είναι η πρόσκληση αεροπλανάκι η οποία έχει δωρεάν πατρόν για την πρόσκληση αλλά και για τον φάκελο που θα χρειαστείτε. Είναι μια εύκολη προσκληση-χειροτεχνια, πολύ καλή ιδέα για προσκλητηρια γενεθλιων για μικρά αγόρια!

προσκλητηρια γενεθλιων αεροπλανακι για αγορια

genethlia.gr

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *