ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ (ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ)!

Οι κουκουβάγιες είναι πολύ στη μόδα τελευταία και τις συναντάμε παντού. Σε κοσμήματα, σε ρούχα, σε χειροτεχνίες, σε είδη σπιτιού αλλά και διακόσμησης. Άλλοτε γλυκές και χαριτωμένες και άλλοτε άγριες και τρομακτικές, οι κουκουβάγιες ζουν πλέον ανάμεσά μας!

Εμείς, σκεφτήκαμε να σχεδιάσουμε μια προσκληση κουκουβαγια που ταιριάζει πολύ σε ένα κοριτσίστικο πάρτι. Εσείς, μπορείτε να την κατεβάσετε και να την εκτυπώσετε εντελώς δωρεάν.

Κοριτσιστικη προσκληση κουκουβαγια σε ροζ χρωμα

Κάντε απλά κλικ στο σύνδεσμο της φωτογραφίας για να δείτε το αρχείο pdf το οποίο μπορείτε και να εκτυπώσετε.

Θα χρειαστείτε:

  •  εκτυπωτή
  • λεπτό λευκό χαρτόνι Α4 για εκτύπωση ή φωτογραφικό χαρτί
  • ψαλίδι

Επάνω στην πρόσκληση γράψαμε ένα μικρό κείμενο αλλά εάν θέλετε να γράψετε κάτι άλλο, μπορείτε να κατεβάσετε το δεύτερο αρχείο pdf που θα βρείτε πατώντας τον σύνδεσμο της παρακάτω φωτογραφίας.

Εάν θέλετε να γράψετε το δικό σας κείμενο, δείτε πρώτα σχετική προηγούμενη ανάρτηση μας την ιδεες για κειμενο για προσκληση γενεθλιων που μπορεί να σας βοηθήσει να εμπνευστείτε.

Περισσότερες προσκλήσεις τις οποίες μπορείτε να εκτυπώσετε δωρεάν θα βρείτε στην ειδική κατηγορία μας δωρεάν εκτυπώσεις. Επιπλέον, στην κατηγορία FREEBIES θα βρείτε εκτός από προσκλήσεις, και άλλο δωρεάν υλικό όπως κάρτες, διακοσμητικά κι εποχικά.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *