ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΑΝΕΛΑ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ!

Πριν από λίγες ημέρες λάβαμε ένα e-mail με το οποίο ο alex μας ζητούσε να του φτιάξουμε μια πρόσκληση-αθλητική φανέλα για τον μικρό ανιψιό του.

Ως εδώ όλα καλά, καθώς έχουμε κατά καιρούς λάβει αρκετά ανάλογα e-mails. Το περίεργο αυτήν την φορά ήταν η συγκεκριμένη ομάδα καθώς ήταν λίγο δύσκολο να φανταστούμε πως η εθνική ομάδα του Σαν Μαρίνο θα είχε τόσο φανατικούς φιλάθλους ανάμεσα στο ελληνικό κοινό!

προσκληση φανελα του San Marino: οδηγιες εκτυπωσης

Κατεβάστε το αρχείο σε μορφή pdf πατώντας εδώ ή στο σύνδεσμο που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία.

  • Εκτυπώστε την πρόσκληση σε λεπτό χαρτόνι που μπαίνει σε εκτυπωτή (ζητήστε το στα βιβλιοχαρτοπωλεία) ή σε φωτογραφικό χαρτί.
  • Κόψτε περιμετρικά τη φανέλα και διπλώστε στο λαιμό στο σημείο που υπάρχει η διακεκομμένη γραμμή (αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες θα βρείτε στο post προσκληση φανελα Ronaldo).
  • Γράψτε το κείμενο στο εσωτερικό της πρόσκλησης και με ένα μαρκαδοράκι γράψτε στο πίσω μέρος της φανέλας το όνομα των παιδιών που θα καλέσετε στο πάρτι, το όνομα του παιδιού που γιορτάζει ή το όνομα του αγαπημένου σας παίκτη!

Αν και εσείς θέλετε να σχεδιάσουμε δωρεάν μια πρόσκληση με την αγαπημένη σας ομάδα μπορείτε να μας το ζητήσετε αφήνοντάς μας ένα σχόλιο. Θα σας παρακαλούσαμε μόνο να υπολογίσετε πως για να ετοιμάσουμε και να αναρτήσουμε την πρόσκληση θα χρειαστούμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα!


Comments

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΑΝΕΛΑ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ! — 1 Comment

  1. Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
    Για αρχή σας ευχαριστώ πολύ για όλες αυτά τα θέματα και τις επιλογές που μας προσφέρετε για να δημιουργήσουμε και να κάνουμε όμορφα τα πάρτυ των παιδιών μας.
    Ειδα στο pinterest μια πολύ ωραία πρόσκληση για το θέμα ποδόσφαιρο σε τύπου εισιτηρίου αγώνα. Δυστυχώς δεν ξέρω πως να σας τη στείλω. Τα γενέθλια του γιού μου είναι στις 10 Μαΐου. Δεν ξέρω αν θα μπορέσετε μέχρι τότε να το φτιάξατε,θα χαρω πολύ όμως να τη δω στο σάιτ σας. Θα αρέσει πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας. Καλό Πάσχα να έχετε

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *