ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ!

Πριν από λίγο καιρό είχαμε σχεδιάσει για εσάς προσκλητήρια γενεθλίων για μικρά αγόρια και είδαμε πως σας άρεσαν πολύ. Για να μην αφήσουμε παραπονεμένες και τις μαμάδες των μικρών κοριτσιών, σχεδιάσαμε και μερικά κοριτσιστικα προσκλητηρια γενεθλιων για εκτυπωση.

Ελπίζουμε να σας αρέσουν το ίδιο γιατί εμείς, ως “κοριτσομαμάδες”, το διασκεδάσαμε πολύ όταν τις ετοιμάζαμε.

“Λουλουδενια προσκλητηρια γενεθλιων για εκτυπωση”

Μια ανοιξιάτικη πρόσκληση με μαργαρίτες και πεταλούδες για τα μικρά μας κοριτσάκια είναι το πρώτο που σκεφτήκαμε να κάνουμε!

Κατεβάστε την πρόσκληση πατώντας στο σύνδεσμο της φωτογραφίας.

“προσκλητηρια γενεθλιων για εκτυπωση: πουλι”

Ένα χαριτωμένο πουλάκι θα “τιτιβίσει” την είδηση για το πάρτι που πρόκειται να γίνει.

Κατεβάστε την πρόσκληση πατώντας στο σύνδεσμο της φωτογραφίας.

“προσκλητηρια γενεθλιων για εκτυπωση: μαιμου”

Ένα χαριτωμένο και χαρούμενο μαϊμουδάκι, σαν αυτό που έχετε στο σπίτι σας, υπόσχεται πως το πάρτι θα είναι πολύ διασκεδαστικό!

Κατεβάστε την πρόσκληση πατώντας στο σύνδεσμο της φωτογραφίας.

Ελπίζουμε να σας αρέσουν οι προσκλήσεις μας κι επιφυλασσόμαστε με την πρώτη ευκαιρία να ετοιμάσουμε προσκλήσεις και για μεγαλύτερα αγόρια και κορίτσια.

Εάν έχετε κάποια ιδιαίτερη επιθυμία μπορείτε να μας την πείτε αφήνοντας κάποιο σχόλιο, στέλνοντας ένα e-mail ή επικοινωνώντας μέσω social media. Θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε!

Εάν πάλι έχετε έτοιμα τα προσκλητήρια σας αλλά θέλετε λίγη έμπνευση για να γράψετε το κείμενο, δείτε σε προηγούμενη δημοσίευσή μας κάποιες ιδέες που πιστεύουμε πως θα σας φανούν πολύ χρήσιμες!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *