ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΤΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΗΣ ΛΥΔΙΑΣ!

Ο Τάσος και η Ελένη είναι οι γονείς της μικρής Λυδίας και πριν από λίγο καιρό γιόρτασαν με μεγάλη χαρά τα πρώτα της γενέθλια. Τα πρώτα γενέθλια ενός παιδιού είναι πάντα πολύ σημαντικά για τους γονείς κι έτσι τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που τα μοιράστηκαν μαζί μας.

Η Ελένη αφού έκανε, όπως η ίδια μας λέει, μια μεγάλη έρευνα γύρω από τα θέματα για πάρτι, θέλησε να τα φτιάξει όλα μόνη της…΄Ετσι κι έκανε! Ας δούμε όμως πόσο όμορφα πράγματα έφτιαξε για τη μικρή πριγκίπισσά της!

 το πρωτο παρτι γενεθλιων της Λυδιας

Ξεκινάμε με την παραμυθένια πρόσκληση η οποία καλούσε όλους τους αγαπημένους της μικρής πριγκίπισσας να παραβρεθούν στον πρώτο της χορό!

πρωτο παρτι γενεθλιων της Λυδιας προσκληση

Όταν λοιπόν έφτασε η μεγάλη μέρα για το πρωτο παρτι γενεθλιων της Λυδιας, οι γονείς της φρόντισαν πολύ τη διακόσμηση του σπιτιού, ξεκινώντας από την είσοδο…

πρωτο παρτι γενεθλιων της Λυδιας διακοσμηση εισοδου

…και συνεχίζοντας με όλο το υπόλοιπο σπίτι!

πρωτο παρτι γενεθλιων της Λυδιας διακοσμηση σπιτιου

Επειδή σε ένα πριγκιπικό πάρτι η λάμψη δεν είναι ποτέ αρκετή, η μαμά Ελένη εντυπωσίασε με τα πανέμορφα καπελάκια που έφτιαξε για τη μικρή και τους καλεσμένους της!

πρωτο παρτι γενεθλιων της Λυδιας καπελακια

Η μαμά φρόντισε και για τα αναμνηστικά δωράκια των μικρών καλεσμένων!

πρωτο παρτι γενεθλιων της Λυδιας αναμνηστικα δωρακια

Τέλος, η τούρτα της μικρής πριγκίπισσας Λυδίας!

πρωτο παρτι γενεθλιων της Λυδιας τουρτα

Ελένη, το πάρτι σας ήταν πολύ πολύ όμορφο και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν οι μαμάδες ασχολούνται τόσο πολύ με τις λεπτομέρειες ενός πάρτι γενεθλίων. Να σας ζήσει η μικρή, να την χαιρόσαστε και να την καμαρώνετε πάντα!

Εάν θέλετε κι εσείς να μοιραστείτε μαζί μας ιδέες και φωτογραφίες από το δικό σας πάρτι, δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε στο το δικό σας πάρτι”!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *