ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ!ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ MYMINIME!

Ψάχνετε για ένα πρωτοτυπο δωρο το οποίο θα δείχνει πως το ψάξατε αρκετά και δεν αγοράσατε κάτι απλά για να βγείτε από την “υποχρέωση”; Εμείς σας έχουμε την πιο ψαγμένη λύση και το όνομα αυτής είναι myminime!

Τι είναι τα myminime; Είναι μοναδικά, πάνινα, χειροποίητα κουκλάκια, μικρογραφίες του εαυτού σας ή των φίλων σας, τα οποία θα σας ενθουσιάσουν! Μπορείτε να τους δώσετε το πρόσωπο που εσείς επιθυμείτε ανεβάζοντας πολύ απλά μια φωτογραφία σας και διαλέγοντας το στυλ που εσείς θέλετε! Ακόμη και το στυλ ενός υπερήρωα!

πρωτοτυπο δωρο μινιατουρα

πρωτοτυπο δωρο myminidolls

Πού και πώς μπορείτε να φτιάξετε αυτά τα υπέροχα κουκλάκια;  Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στην ιστοσελίδα myminime.gr και να δείτε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες! Η διαδικασία είναι πραγματικά πολύ εύκολη και το αποτέλεσμα διασκεδαστικό!

Εκτός από την επιλογή του προσώπου και των ρούχων η ιστοσελίδα σας δίνει τη δυνατότητα να γράψετε το δικό σας κείμενο που θέλετε να εμφανίζεται στο μπλουζάκι σας ή να προσθέσετε τη δική σας στάμπα-logo.  Έτσι θα έχετε ένα πραγματικό πρωτοτυπο δωρο, μοναδικό που θα ενθουσιάσει τους αποδέκτες του!

Ένα μικρό δείγμα της δουλειάς τους το οποίο βρήκαμε στη σελίδα του myminime στο facebook!

πρωτοτυπο δωρο μινιατουρα 2

 

πρωτοτυπο δωρο μινιατουρα 3

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *