ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΕ ΡΕΤΡΟ ΠΑΣΤΕΛ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ!

Οργανώστε ένα πάρτυ σε ρετρο παστελ αποχρώσεις και γυρίστε πίσω στο χρόνο. Ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στη μόδα τα πιο έντονα χρώματα του ουράνιου τόξο και τα φλούο (neon), βλέπουμε ότι σιγά σιγά επανέρχονται ξανά στο προσκήνιο οι παστέλ αποχρώσεις και μάλιστα με στοιχεία vintage και σε μίνιμαλ ύφος.

Τολμήστε λοιπόν τη συγκεκριμένη διακόσμηση, όχι μόνο για παιδικά γενέθλια, αλλά και για ένα πάρτυ ενηλίκων για παράδειγμα ένα tea party για μεγάλες κυρίες.

Ιδεες για παρτυ σε ρετρο παστελ αποχρωσεις

ιδεες για παρτυ σε ρετρο παστελ αποχρωσεις - vintage party

  1. Ένα πανέμορφο παιδικό πάρτυ με θέμα το τσίρκο όπου σχεδόν όλα είναι σε παστέλ αποχρώσεις και πολλά vintage διακοσμητικά στοιχεία. Αξίζει να δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες στη σελίδα kristakeltanenblog.com της φωτογράφου Krista Keltanen.
  2. Λαχταριστά μπισκότα για το τσάι (teacakes) με μπλε γλάσο και πολύχρωμα confetti σε ρετρο παστελ αποχρωσεις. Τη συνταγή θα τη βρείτε στη σελίδα deliciousinspiration.blogspot.
  3. Τα γνωστά μακαρόνς της ζαχαροπλάστριας Mia Öhrn από τη Σουηδία, αυτή τη φορά σε ρετρο παστελ αποχρωσεις. Source: miaohrn.wordpress.com
  4. Τέλεια μπουρεκάκια με γεύση μέντας από το sweetapolita.com
  5. Ένα bridal shower (πάρτυ για τη μέλλουσα νύφη) με θέμα το παγωτό και σε παστέλ αποχρώσεις. Εδώ βλέπουμε το στολισμό του τραπεζιού, ενώ στη σελίδα ruffledblog.com μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες.
  6. Ένα πολύ ωραίο πάρτυ για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σε μίνιμαλ vintage ύφος με πολλές καρδούλες, πουα και ριγές. Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στη σελίδα sharneldollardesigns.com.au

Στη σελίδα pompom.gr θα βρείτε ένα πολύ ωραίο άρθρο με ιδέες διακόσμησης σε ρετρο παστελ αποχρωσεις.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *