ΓΛΥΚΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΑΤΣΙΟ!

Τα σαντουιτσακια που θα σας δείξουμε σήμερα έχουν τη γλυκιά γεύση της μερέντας που όλα  τα παιδιά αγαπούν. Βέβαια το ίδιο γλυκιά είναι και η εμφάνισή τους όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας από τις φωτογραφίες που ακολουθούν!

Μπορείτε να ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα τα σαντουιτσακια για το παρτι των παιδιών ή για το κολατσιό τους στο σχολείο ή στο σπίτι.

Τα υλικά που θα χρειστείτε είναι: ψωμί του τοστ, μερέντα ή μαρμελάδα, πολύχρωμη τρούφα ή καραμελάκια και μια κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς (ή σε όποιο άλλο σχήμα θέλετε εσείς).

σαντουιτσακια για το παρτι: οδηγιες

σαντουιτσακια για το παρτι 7

Πώς θα τα φτιάξετε

  • Με την κουπ πατ κάντε μια καρδιά στο κέντρο της μιας φέτας από το ψωμί του τοστ.

Tο κομμάτι του ψωμιού που θα “βγάλετε” από τη φέτα μην το πετάξετε! Κρατήστε το για να φτιάξετε τοστάκια με τον τρόπο που σας δείχνουμε στο post τοστακια σε στικς για παρτι)

σαντουιτσακια για το παρτι 1

  • Αλείψτε τη δεύτερη φέτα με μερέντα ή μαρμελάδα.

σαντουιτσακια για το παρτι 2

  • Τοποθετήστε τη μια φέτα πάνω στην άλλη. Τώρα έχετε σχηματίσει μια σοκολατένια καρδούλα. Ήδη το σάντουιτς είναι πολύ όμορφο, μπορείτε όμως να το “περιποιηθείτε” λίγο παραπάνω!

σαντουιτσακια για το παρτι 3

  • Ξαναβάλτε την κουπ πατ στο ψωμί (στο σημείο που είναι η καρδούλα) και ρίξτε μέσα πολύχρωμη τρούφα ή πολύχρωμα καραμελάκια! Να ξέρετε πως τα παιδιά θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα!

σαντουιτσακια για το παρτι 5

σαντουιτσακια για το παρτι 6

Καλή επιτυχία!


Comments

ΓΛΥΚΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΑΤΣΙΟ! — 1 Comment

  1. Φοβερή ιδέα!! Με κρις κρις τοστιμο brioche ειναι οτι πρεπει για ένα γλυκό και υγιεινό σνακ για μικρά μου! Ευχαριστούμε για τις υπέροχες εμπνεύσεις! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *