ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΜΠΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΝΑΚ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ!

Οι κάμπιες, όσο και αν σε μερικούς από εμάς τους μεγάλους φαίνεται περίεργο, αρέσουν σε πολλά μικρά παιδάκια και κυρίως στα μικρά αγόρια! Τις καμπιες- παιδικα σνακ για παρτυ μπορούμε να τις φτιάξουμε, ανάμεσα στα άλλα, για πολλά παιδικά πάρτι.

Το πρώτο που θα μπορούσαμε να πούμε είναι πως ταιριάζουν πολύ σε ένα πάρτι που θα κάνουμε στον κήπο του σπιτιού μας ή σε κάποιν άλλον υπαίθριο χώρο. Σε όλα βέβαια τα ανοιξιάτικα πάρτι με θέμα τις πεταλούδες , τα λουλούδια και τα ζουζούνια οι κάμπιες έχουν μια θέση στο μπουφέ μας!

καμπιες για παιδικα σνακ για παρτυ!

 

παιδικα σνακ για παρτυ καμπια 1

Στο spoonful.com βρήκαμε αυτήν την κάμπια αλλά και τη συνταγή για να φτιάξουμε τα ατομικά πιτσάκια που θα σχηματίσουν τον κορμό και το κεφάλι της κάμπιας. Κρατάμε την ιδέα της διακόσμησης και χρησιμοποιούμε τη συνταγή της επιλογής μας!

παιδικα σνακ για παρτυ καμπια 2

Aπλή και υγιεινή η πρόταση με τα σταφύλια και τα τοματίνια από το littlefoodjunction.com. Για τα μάτια χρησιμοποίησαν φυστικοβούτυρο και royal icing. Εμείς μπορούμε να δοκιμάσουμε κάποιο μαλακό τυρί και κάπαρη.

παιδικα σνακ για παρτυ καμπια 3

Μικρά, στρογγυλά μπισκοτάκια τοποθετημένα στη σειρά και μια φραουλίτσα για το κεφάλι. Η υπόλοιπη διακόσμηση θα γίνει με υλικά που θα βρούμε στα ντουλάπια ή στο ψυγείο της κουζίνας μας. Η φωτογραφία είναι από το meetthedubiens.com.

παιδικα σνακ για παρτυ καμπια 4

Κόβουμε το ψωμί του τοστ σε μικρά στρογγυλά κομματάκια και στήνουμε όπως στη φωτογραφία από το fiestasycumples.com

παιδικα σνακ για παρτυ καμπια 6

Στο cookpad.com είδαμε τα λουκανικάκια-κάμπιες. Χαριτωμένες!

παιδικα σνακ για παρτυ καμπια 7

Με αγγουράκια και ντοματούλες θα φτιάξουμε ωραιότατες κάμπιες για υγιεινα παιδικα σνακ, όπως  έκαναν στο nurturestore.co.uk

παιδικα σνακ για παρτυ καμπια 8

Εκτός από το ψωμί του τοστ, βλέπουμε πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μικρά στρογγυλά ψωμάκια για να πετύχουμε τις κάμπιες μας! Η ιδέα είναι από το creeksidelearning.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *