ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ TOPPERS HELLO KITTY!

Για όσες μανούλες ετοιμάζουν ένα πάρτι γενεθλίων με τη Hello Kitty, τα toppers Hello Kitty θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα.

Είναι διακοσμητικά για cupcakes αλλά και για όλο τον υπόλοιπο μπουφέ του πάρτι. Κατεβάστε τα, εκτυπώστε τα και στη συνέχεια κόψτε τα. Εάν δεν το έχετε ξανακάνει, δείτε στο Διακοσμητικά για cupcakes με την Hello Kitty πώς μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα.

toppers Hello Kitty No 1

Για να κατεβάσετε το πρώτο αρχείο με τα toppers Hello Kitty σε μορφή pdf πατήστε εδώ ή στο σύνδεσμο που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία.

 

 

toppers Hello Kitty No 2

Για να κατεβάσετε το δεύτερο αρχείο με τα toppers Hello Kitty σε μορφή pdf πατήστε  εδώ ή στο σύνδεσμο που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία.

Μη ξεχάσετε να δείτε, σε προηγούμενη ανάρτησή μας, την πρόσκληση Hello Kitty. Είναι μια πρόσκληση γενεθλίων με την αγαπημένη γατούλα πάλι, την οποία μπορείτε επίσης να κατεβάσετε δωρεάν μαζί με τον ασορτί φάκελο για να την εσωκλείσετε.

Τέλος, μπορείτε να δείτε, για να εμπνευστείτε, μια πολύ ωραία συλλογή από τούρτες γενεθλίων με θέμα την Hello Kitty στην ανάρτηση Τουρτες γενεθλιων Hello Kitty κι ένα πολύ αναλυτικό tutorial για να μπορέσετε να φτιάξετε μόνοι σας μια τουρτα hello kitty στο Τουρτα γενεθλιων Hello Kitty.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *