ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ!

Μια εύκολη διακόσμηση τούρτας είναι η τουρτα για φιλημα που θα δούμε σήμερα. Την τούρτα αυτή μπορούμε να τη φτιάξουμε για τα γενέθλια των λίγο μεγαλύτερων κοριτσιών που δε θέλουν πια παιδικά σχέδια στις τούρτες τους…

Είναι ιδανική βέβαια και για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή για οποιαδήποτε ημέρα θέλουμε να φτιάξουμε ένα γλυκό για ένα ρομαντικό δείπνο με το έτερον ήμισυ!

τουρτα για φιλημα

τουρτα για φιλημα

Η διακόσμηση αυτής της τούρτας είναι μια εύκολη υπόθεση όπως μας την έχει παρουσιάσει η Kelly στο studiodiy.com. Η Kelly υποστηρίζει πως η ίδια της δεν την έχει φιλήσει την τούρτα και δε χρειάζεται να ανησυχούμε πως πρέπει εμείς να κάνουμε κάτι τέτοιο!

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σχεδιάσουμε χείλη σε κάποιο χαρτί και να τα κόψουμε έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσουμε ως στένσιλ. Εάν δεν τα καταφέρνουμε με το σχέδιο μπορούμε εύκολα να εκτυπώσουμε χείλη από το διαδίκτυο.

τουρτα για φιλημα 1

Στη συνέχεια θα χρειαστούμε χρώμα σε σκόνη περλέ κι ένα πινέλο για να βάψουμε τα χείλη. Η Kelly συνιστά την προσοχή μας σε ένα σημείο. Η τούρτα πρέπει να είναι κρύα για να μπορέσουμε να “ζωγραφίσουμε” επάνω της. Όσο λοιπόν προετοιμάζουμε το στένσιλ και τα χρώματά μας η τούρτα πρέπει να παραμένει στο ψυγείο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες στο studiodiy.com όπου και θα βρείτε ολοκληρωμένο το άρθρο.

τουρτα για φιλημα 2


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *