ΤΟΥΡΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ!!!

Ένα θέμα που έχουμε συναντήσει πολλές φορές ψάχνοντας ιδέες για πάρτι γενεθλίων είναι τα… μουστάκια (!), θέμα αρκετά διαδεδομένο όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Τις περισσότερες φορές το θέμα αυτό επιλέγεται από τις μαμάδες που ετοιμάζουν τα πρώτα γενέθλια του μικρού τους αγοριού, αφού θέλουν να δώσουν μια χιουμοριστική διάθεση στο πρώτο πάρτι του νέου άντρα του σπιτιού!!!

Μάλιστα αν έχετε δει το πάρτι του Μιχαήλ που μας έστειλε και δημοσιεύσαμε η Κάτια,  θα έχετε ήδη πάρει πολλές ιδέες για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο θέμα στο σχεδιασμό των προσκλήσεων αλλά και όλων των εκτυπώσιμων ετικετών ενός πάρτι.

Και εμείς εξάλλου στο παρελθόν, σας έχουμε δείξει πώς μπορείτε να φτιάξετε αστεία διακοσμητικά με μουστάκια και χείλια για τα καλαμάκια των καλεσμένων στο post μας DIY ειδη για παρτυ: καλαμακια για πολλά γελια.

Σήμερα θα σας δώσουμε ακόμη μια ιδέα, αυτή τη φορά για την τούρτα των γενεθλίων ενός πάρτι με θέμα τα μουστάκια! Όπως θα δείτε και μόνοι σας η τουρτα μουστακια που βρήκαμε στο mscritique.com είναι πάρα πολύ εύκολη και σίγουρα δεν απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες στη ζαχαροπλαστική. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα στρόγγυλο παντεσπάνι, ένα κοφτερό μαχαίρι και σοκολατένια κρέμα για την επικάλυψη!

τουρτα μουστακια: πως θα τη φτιαξετε!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *