ΤΟΥΡΤΑ ΠΙΑΝΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ KIT KAT!

Η τουρτα πιανο που βρήκαμε στο διαδίκτυο και θα σας δείξουμε σήμερα μας άρεσε πάρα πολύ για τρεις λόγους : 1ον είναι πολύ όμορφη, 2ον είναι πολύ εύκολη και 3ον χρησιμοποιεί τις αγαπημένες μας σοκολάτες Kit kat!

Αν λοιπόν ετοιμάζετε ένα μουσικό θεματικό πάρτι (όπως για παράδειγμα το  πάρτι νότες και αστέρια) ή αν πολύ απλά το παιδί σας αγαπάει τη μουσική (και τις σοκολάτες!!!), μπορείτε να φτιάξετε αυτή την πολύ εύκολη τουρτα πιανο! Εμείς θα σας δώσουμε συνοπτικά τις οδηγίες και αν σας “πείσουμε” να τη φτιάξετε, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.posedperfection.com για τις λεπτομέρειες αλλά και για περισσότερες φωτογραφίες.

Πως θα φτιαξετε μια τουρτα πιανο με ουρα!

τουρτα πιανο 1Καταρχήν θα πρέπει να ψήσετε δύο παντεσπάνια: ένα ορθογώνιο και ένα τετράγωνο (με πλευρά ίση με την μεγάλη πλευρά του ορθογώνιου). Θα καλύψετε με κρέμα το ορθογώνιο παντεσπάνι και θα τοποθετήσετε επάνω του το τετράγωνο.

τουρτα πιανο 2Έπειτα θα πρέπει να κόψετε την τούρτα έτσι ώστε να σχηματίσετε την ουρά του πιάνου. Τέλος το μόνο που σας μένει είναι να τοποθετήσετε τις σοκολάτες Kit kat για να σχηματίσετε τα πλήκτρα. Χρησιμοποιήστε λευκά kit kat για τα λευκά πλήκτρα και τα κλασσικά kit kat για τα μαύρα πλήκτρα!

Καλή επιτυχία!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *