ΤΟΥΡΤΕΣ ΑΠΟ ΝΤΟΝΑΤΣ!

Τα ντονατς που έχουν γίνει μεγάλη μόδα τελευταία, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα μια πρωτότυπη τούρτα που θα τραβήξει τα βλέμματα όλων. Αφήστε που δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα πετύχετε τη γεύση της…

Διαλέξτε όποια γεύση προτιμάτε, με επικάλυψη σοκολάτας ή άχνης, με γέμιση κρέμας ή σοκολάτας ή λιγότερο κλασικές γεύσεις και ξεκινήστε να φτιάχνετε την τουρτα σας! Δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε!

μικρη τουρτα απο ντονατς

ντονατς τουρτα γενεθλιων 1

pinterest.com

Μπορείτε να φτιάξετε αυτήν την μικρή τούρτα από ντονατς όταν δεν περιμένετε πολύ κόσμο ή για να κάνετε έκπληξη σε κάποιον συνάδελφο στο γραφείο που γιορτάζει!

τουρτα ντονατς στα λευκα

Με τα κλασικά ντονατς με επικάλυψη άχνης και τη σωστή διακόσμηση μπορείτε να φτιάξετε πολύ ρομαντικές τούρτες και όσο μεγάλες εσείς θέλετε.

ντονατς τουρτα λευκη

pinterest.com

μινι τουρτα απο ντονατς

Φτιάξτε μια τουρτίτσα για το πρωϊνό την ημέρα των γενεθλίων του παιδιού σας. Σίγουρα δεν υπάρχει  πιο γλυκός τρόπος για να ξεκινήσει η ημέρα του. Μια τέτοια τουρτίτσα μπορείτε να φτιάξετε και για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας για να γιορτάσετε την επέτειο σας. Είναι πολύ καλή ιδέα, ιδίως εάν το θυμηθείτε την τελευταία στιγμή!

ντονατς μινι τουρτα

pinterest.com

 τουρτα για τους λατρεις του καφε

Στο www.sprinklebakes.com μπορείτε να βρείτε τη συνταγή για να φτιάξετε αυτήν την τούρτα αλλά και για να φτιάξετε μόνοι σας τα ντονατς τα οποία κολλάνε επάνω στην τούρτα με σουηδική βουτυρόκρεμα. Μας αρέσει πολύ ο στολισμός του επάνω μέρους της τούρτας με λίγο καφέ εσπρέσο και κρυσταλλική ζάχαρη!

ντονατς για τουρτα καφε

 αλλες τουρτες με ντονατς

Στο blog.modcloth.com χρησιμοποίησαν οδοντογλυφίδες για να στερεώσουν τα ντονατς στην πλαϊνή επιφάνεια της τούρτας και δείτε το αποτέλεσμα!

ντονατς για διακοσμηση τουρτας

pinterest.com

Αν τώρα θέλετε να μάθετε έναν εύκολο τρόπο για να “χτίσετε” αλλά και να μεταφέρετε μια τούρτα από ντόνατς, διαβάστε το post μας diy σταντ για μίνι ντόνατς!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *