ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΜΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ!

Τα παιδιά, όπως είναι γνωστό, τρέφουν μεγάλη αγάπη για τους δεινοσαυρους. Τα μικρά αγόρια  μπορούν και παίζουν ατελείωτες ώρες παιχνίδια με αυτά τα προϊστορικά ζώα ή να διαβάζουν ιστορίες για αυτά.

Τυχαίνει όμως να ενδιαφέρονται και πολλά μικρά κορίτσια για τους δεινοσαυρους, ειδικά εάν έχουν μεγαλύτερα αδέρφια ή κάνουν παρέα με αγόρια. Δεν ήταν λίγες οι φορές που κι εμείς (αν και μαμάδες κοριτσιών) έχουμε υποδυθεί  σε θεατρικό παιχνίδι τον Τυραννόσαυρο ή τον Τρικεράτωψ.

Εάν λοιπόν σκοπεύετε να διοργανώσετε ένα παιδικό πάρτι και το παιδάκι σας, σας έχει ζητήσει μία τούρτα με δεινοσαυρους, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω τούρτες, αλλά και στο παλαιότερο μας άρθρο Πάρτυ με θέμα τους δεινόσαυρους.

Ιδεες για παιδικες τουρτες γενεθλιων με δεινοσαυρους

παιδικες τουρτες γενεθλιων με δεινοσαυρους

  1. Πολύ ωραία διώροφη  τούρτα γενεθλίων με παιχνίδια δεινοσαυρους. Οι κορμοί των φοινικόδεντρων είναι μπρέτσελ (Brezel ή pretzel), τα φύλλα από φοντάν και έχουν συναρμολογηθεί με Royal Ιcing. Οι πέτρες γύρω από την τούρτα είναι από σοκολάτα και έχουν βαφεί με χρώματα ζαχαροπλαστικής. Source: lickthebowlgood.blogspot.
  2. Λευκή τούρτα γενεθλίων σε μίνιμαλ ύφος με πολύχρωμες λεπτομέρειες όπως βούλες και αστεράκια. Source: cupcake.1kit.com
  3. Διώροφη τούρτα σε αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου με έναν “ζαχαρένιο” και αστείο δεινόσαυρο στην κορυφή. Source: frogprincepaperie.com
  4. Τούρτα με δεινόσαυρους και τρενάκι για αγόρια μικρής ηλικίας. Source: www.sugarcraftedcakes.co.uk
  5. Κοριτσίστικη τούρτα γενεθλίων σε αποχρώσεις του ροζ και του λαχανί και έναν πολύ χαριτωμένο θηλυκό δεινόσαυρο. Source: kiwicakesnz.blogspot.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *