ΤΟΥΡΤΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ!

Οι τουρτες ουρανιο τοξο όπως και τα θεματικά πάρτι ουρανιο τοξο αρέσουν πολύ γιατί δίνουν χρώμα στις γιορτές μας. Πόσο εύκολα όμως μπορεί να φτιαχτεί μια τούρτα ουράνιο τόξο; Η απάντηση είναι όσο εύκολα θέλουμε εμείς καθώς υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το πετύχουμε.

Μπορούμε απλά να διακοσμήσουμε την τούρτα στα χρώματα του ουράνιου τόξου ή να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω. Να φτιάξουμε δηλαδή χρωματιστά παντεσπάνια αλλά και χρωματιστές κρέμες για τη γέμιση. Ας δούμε κάποιες από τις επιλογές μας.

 τουρτες ουρανιο τοξο

τουρτες ουρανιο τοξο 7

1. Μια μοντέρνα εκδοχή της κλασικής τούρτας ουράνιου τόξου είναι αυτή από το babylifestyles.com. Αφού καλύψαν τις τούρτες με βουτυρόκρεμα πετυχαίνοντας μια λεία επιφάνεια, “κολλήσαν” προσεκτικά τα τετράγωνα χρωματιστά ζαχαρωτά που φαίνονται στη φωτογραφία.

2. Φτιάχνουμε ζαχαρόπαστα, τη χρωματίζουμε (στο εμπόριο υπάρχουν και ζαχαρόπαστες με χρώμα) και με κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς κόβουμε όσες καρδιές χρειάζεται η διακόσμησή μας.  Η φωτογραφία είναι από το flickr.com.

3. Τη φωτογραφία τη βρήκαμε στο weheartit.com χωρίς σχετικές οδηγίες. Εάν όμως γνωρίζετε την τεχνική της ζαχαρόπαστας μπορείτε εύκολα να φτιάξετε τη διακόσμησή της. Όσο για το εσωτερικό της, μπορείτε να διαβάσετε οδηγίες σε προηγούμενη δική μας ανάρτηση με θέμα τούρτα πινιάτα.

4. Τούρτα ουράνιο τόξο με την τεχνική petal για την οποία έχουμε ξαναγράψει παλαιότερα.  Η συγκεκριμένη τούρτα είναι από το birdonacake.blogspot.

5. Διαβάστε στο τούρτα ουράνιο τόξο με πολύ τρούφα οδηγίες στα ελληνικά για να φτιάξετε αυτήν την τούρτα. Η αρχική πηγή είναι το thecakeblog.com.

6. Στο τούρτα γενεθλίων με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου θα βρείτε επίσης τις οδηγίες στα ελληνικά. Η αρχική πηγή είναι το meaningfulmama.com

7. Εύκολη διακόσμηση με m&m’s και marshmallows από το mybakerlady.com.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *