Ευκολη ή δυσκολη χειμωνιατικη “τουρτα χιονανθρωπος”!

Λέγοντας στον τίτλο μας “ευκολη ή δυσκολη χειμωνιατικη τουρτα χιονανθρωπος” εννοούμε πως υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτιάξει κανείς μια τέτοια τούρτα. Υπάρχει ο πολύ απλός τρόπος που βλέπουμε στην έκτη φωτογραφία μας αλλά υπάρχει και ο πιο δύσκολος όπως αυτός της τέταρτης φωτογραφίας.

Επειδή όμως ο βαθμός δυσκολίας εξαρτάται πάντα και από την εμπειρία και την τεχνική του καθένα μας κι επειδή τα γούστα πάντα διαφέρουν, εμείς βρήκαμε και σας δείχνουμε εύκολες αλλά και λιγότερο εύκολες τούρτες με χιονάνθρωπους. Εσείς θα διαλέξετε ποια σας ταιριάζει καλύτερα!

τουρτα χιονανθρωπος

τουρτα χιονανθρωπος χειμωνιατικη τουρτα

  1. Δεν ξέρουμε πώς είναι από γεύση ο συγκεκριμένος χιονάνθρωπος, από εμφάνιση όμως δε μπορούμε να μην πούμε πως είναι γλυκύτατος. Στο wilton.com υπάρχουν όλες οι οδηγίες που θα χρειαστεί κανείς για να την φτιάξει.
  2. Από την ίδια πηγή, το wilton.com είναι και η επόμενή μας πρόταση μόνο που είναι εντελώς διαφορετική η προσέγγισή της. Αν μπορείτε να φτιάξετε μια πολυώροφη τούρτα, τότε μπορείτε να φτιάξετε κι αυτόν τον καταπληκτικό χιονάνθρωπο.
  3. Για όσους αγαπούν το χιόνι αλλά και το ινδοκάρυδο η τούρτα από το spoonful.com μοιάζει ιδανική. Επισκεφθείτε την πηγή που σας δίνουμε για να διαβάσετε όλες τις οδηγίες.
  4. Με διακόσμηση ινδοκάρυδου είναι και ο τρισδιάστατος χιονάνθρωπος από το tasteofhome.com. Πιστεύει στ΄αλήθεια κανείς πως αυτή η τουρτα χιονανθρωπος δε θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους;
  5. Πολύ πιο εύκολη είναι η τούρτα που έφτιαξαν στο  thebakemore.blogspot. Μπορούμε να τη φτιάξουμε όλοι για ένα οποιοδήποτε παιδικό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα.
  6. Στο stumbleupon.com υπάρχουν πολύ ωραίες φωτογραφίες για να γίνει αυτή η τουρτα χιονανθρωπος που ταιριάζει πολύ και για τις μέρες των Χριστουγέννων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *