ΤΟΥΡΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ!

Μια χαριτωμένη και αρκετά εύκολη τούρτα που ταιριάζει σε ένα πασχαλινό πάρτυ γενεθλίων επιλέξαμε να σας προτείνουμε σήμερα. Η  τουρτα προβατακι που βρήκαμε στο handmadecharlotte.com φτιάχνεται χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία αλλά θα πρέπει να δώσετε λίγη προσοχή στον τρόπο που θα γαρνίρετε την τούρτα με σαντιγί, προκειμένου να φτιάξετε το μαλλί από το προβατάκι.

Πιστεύουμε πως η φωτογραφία που ακολουθεί “μιλάει” από μόνη της, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να σας περιγράψουμε εν συντομία το πώς θα διακοσμήσετε την τούρτα σας.  Αν  βέβαια θέλετε αναλυτικές οδηγίες και φωτογραφίες βήμα προς βήμα, μπορείτε να επισκεφτείτε το αυθεντικό post της Lyndsday!

Χαριτωμενη λευκη τουρτα προβατακι!

τουρτα προβατακι 1Πρώτα απ’όλα θα χρειαστείτε μια στρογγυλη τουρτα την οποία θα πρέπει να καλύψετε με βουτυρόκρεμα ή με μια σφιχτή κρέμα σαντιγί. Έπειτα με το κορνέ και την κρέμα φτιάχνετε ροζέτες περιμετρικά της τούρτας για να δώσετε την όψη του μαλλιού!

Όσον αφορά τώρα τις λεπτομέρειες (όπως τα μάτια και τα αυτάκια), θα χρειαστείτε μια μικρή ποσότητα λευκής ζαχαρόπαστας και χρώματα ζαχαροπλαστικής (ροζ και μαύρο).

Για τα αυτάκια πάρτε μια μικρή ποσότητα ζαχαρόπαστας, πλάστε τη σε δύο τριγωνάκια και προσθέστε τις ροζ λεπτομέρειες. Έπειτα καρφώστε τα αυτάκια σε οδοντογλυφίδες και τοποθετήστε τα στα πλαϊνά της τούρτας.

Τέλος με τη μαύρη ζαχαρόπαστα φτιάξτε τα μάτια και το στόμα και με την υπόλοιπη ροζ ζαχαρόπαστα φτιάξτε τη μυτούλα!

Καλή επιτυχία!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *