ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ!

Σήμερα θα δούμε έξι υπέροχες χειμωνιατικες τουρτες γενεθλιων για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους που έχουν γενέθλια μέσα στο Χειμώνα.

Παραβλέπουμε το κρύο, που πολλοί από εμάς δεν αγαπάμε, και εστιάζουμε σε αξιολάτρευτα πλάσματα όπως οι πιγκουίνοι και οι πολικές αρκούδες, στο πολυπόθητο χιόνι και στα εξωτικά ιγκλού.

χειμωνιατικες τουρτες γενεθλιων για μικρους και μεγαλους

χειμωνιατικες τουρτες γενεθλιων 6

  1. Στο tomkatstudio.blogspot είδαμε αυτήν την υπέροχη τούρτα με τις κόκκινες και μπλε χιονονιφάδες. Στην πραγματικότητα είναι μια απλή λευκή τούρτα πολύ όμορφα όμως διακοσμημένη. Σε ένα ελληνικό μπλογκ, το mikrikouzina.blogspot βρήκαμε ένα πολύ χρήσιμο άρθρο για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να φτιάξουμε βρώσιμες χιονονιφάδες.
  2. Στο lvcc.co.uk είδαμε την τούρτα με την πολύ χαριτωμένη πολική αρκούδα που κοιμάται! Γαλάζια επικάλυψη τούρτας και λευκή ζαχαρόπαστα είναι τα σημεία-κλειδιά αυτής της διακόσμησης.
  3. Όσοι γνωρίζουν την τεχνική της ζαχαρόπαστας μπορούν να φτιάξουν, όχι τόσο δύσκολα όσο φαίνεται, μια τούρτα όπως αυτή που είδαμε στο allaboutyou.com.
  4. Το γαλάζιο με το λευκό είναι ίσως ο καλύτερος χρωματικός συνδυασμός για μια χειμωνιάτικη τούρτα. Στο alonelyorange.blogspotml το υλοποιήσαν με πολύ όμορφο τρόπο.
  5. Στο facebook.com, στο Izzy’s Cakes θα βρείτε ανάμεσα σε άλλες φανταστικές τούρτες και αυτήν την πολύ παιχνιδιάρικη τούρτα με τους πιγκουίνους!
  6. Στο marthastewart.com υπάρχει η συνταγή αλλά και οι οδηγίες βήμα προς βήμα για να φτιάξουμε μια τούρτα igloo που θα ενθουσιάσει!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *