ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ!

Τα χάρτινα φαναρακια μπορούν να στολίσουν ένα δωμάτιο, όχι απαραίτητα παιδικό δωμάτιο, και να διακοσμήσουν ένα πάρτι με τρόπο σίγουρα εντυπωσιακό. Μπορούμε να αγοράσουμε χάρτινα φαναρακια, να φτιάξουμε δικά μας, να χρησιμοποιήσουμε πολλά ή λίγα φαναράκια, να επιλέξουμε φαναρακια του ιδίου χρώματος ή να παίξουμε με πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς. Οι επιλογές μας είναι πολλές για οποιοδήποτε χώρο ή περίσταση κι εάν τα χρησιμοποιήσουμε.

Ας δούμε λοιπόν μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις που βρήκαμε στο διαδίκτυο.

ιδεες για χαρτινα φαναρακια

Μικρά χάρτινα φαναρακια τα οποία τα έχουν βάψει παιδιά με νερομπογιές! Στην αρχή τα έβαψαν με πινέλο και με κάποιο ιριδίζον χρώμα και στη συνέχεια τα ψεκάσαν με νερομπογιά. Το αποτέλεσμα είναι στ΄αλήθεια πολύ χαριτωμένο!

Εύκολες γιρλάντες από χάρτινα φαναρακια κάθετα κρεμασμένες. Περνάμε την κορδέλα μέσα από κάθε φαναράκι και συγκρατούμε με έναν κόμπο.

χαρτινα φαναρακια διακοσμηση για βραδυ

pinterest.com

Αναμμένα το βράδυ μπορούν να δημιουργήσουν πολύ ωραία ατμόσφαιρα ακόμη και σε εξωτερικό χώρο.

χαρτινα φαναρακια διακοσμηση παιδικου παρτι

pinterest.com

Έτοιμα ή φτιαγμένα από εμάς φαναράκια σε διάφορα χρώματα και σχέδια φανερώνουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση και διακοσμούν ένα παιδικό πάρτι με μοναδικό τρόπο.

Κρεμώντας ένα μικρό κουτί σε ένα φαναράκι μπορούμε να φτιάξουμε φανταστικά αερόστατα. Εμείς, λατρέψαμε την ιδέα αλλά και τον χώρο!

Πατήστε στον σύνδεσμο της φωτογραφίας για να δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς τα δικά σας χάρτινα φαναράκια. Οι φωτογραφίες που θα βρείτε εκεί, είναι πολύ κατατοπιστικές.

Κόβουμε κρόσσια σε λωρίδες μεταξόχαρτου, τις κολλάμε στο χάρτινο φαναράκι κι έχουμε αυτό το υπέροχο διακοσμητικό για το σπίτι ή για το πάρτι μας!

Φτιάχνουμε λουλούδια από μεταξόχαρτο ή νήμα, τα κολλάμε κι έχουμε ένα πολύ ρομαντικό και κοριτσίστικο φαναρακι! 

Δείτε σε παλαιότερη ανάρτηση πώς μπορείτε να φτιάξετε το χαρτινο φαναρακι εκπληξη της φωτογραφίας.

χαρτινο φαναρακι εκπληξη κομφετι


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *