ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ!

Αν ετοιμάζετε μια βάπτιση για τους επόμενους μήνες, σίγουρα θα σκέφτεστε τι είδους μπομπονιέρες να επιλέξετε. Εμείς σήμερα σας προτείνουμε μερικές πολύ όμορφες και πρωτότυπες χαρτινες μπομπονιερες βαπτισης που βρήκαμε σε ελληνικά και ξένα e-shops.

Αν θα πρέπει να προσθέσουμε κάτι για δική σας ευκολία είναι πως τα ελληνικά e-shops σας δίνουν τη δυνατότητα αντικαταβολής στις παραγγελείες σας, πράγμα που μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς από εσάς. Όσο για το Aliexress θα συμφωνήσουμε πως οι τιμές των προϊόντων είναι πολύ χαμηλές, αν όμως κάνετε χρήση της δωρεάν μεταφοράς που προσφέρει το site θα πρέπει να κανονίσετε τις παραγγελίες σας αρκετό καιρό πριν τη βάπτιση.

Πρωτοτυπες χαρτινες μπομπονιερες βαπτισης!

Μπομπονιερες κουτακια από το ελληνικο “Baby.gr”

χαρτινες μπομπονιερες βαπτισης 1

  • Χάρτινο κουτάκι “κάστρο”. Κάντε κλικ εδώγια περισσότερες λεπτομέρειες και για παραγγελίες.
  • Χάρτινη μπομπονιέρα βάπτισης “γυναικεία γκαρνταρόμπα”. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες και για παραγγελίες.

Χαρτινες μπομπονιερες απο το Aliexpress

χαρτινες μπομπονιερες βαπτισης 2

  • Πολύ χαριτωμένη χάρτινη μπομπονιέρα καροτσάκι, σε διάφορα χρώματα. Κάντε click εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες και για παραγγελίες.
  • Χάρτινο κουτάκι με σχέδιο παιδικό καροτσάκι σε ροζ χρώμα. Κάντε click εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες και για παραγγελίες.

Χαρτινη μπομπονιερα ακορντεον απο το ελληνικο “Ladopano.gr”

χαρτινες μπομπονιερες βαπτισης 3

  • Πρωτότυπη χάρτινη μπομπονιέρα ακορντεόν σε ροζ καρό με δυνατότητα επιλογής κουφέτων. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες και για παραγγελίες.


 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *