ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ!

Το πάρτι που θα δούμε σήμερα είναι ένα φανταστικό χειμωνιατικο παρτι, από τα ωραιότερα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Είμαστε σίγουροι πως αφού δείτε τις φωτογραφίες, θα συμφωνήσετε κι εσείς μαζί μας. Είναι ένα πάρτι εμπνευσμένο από το παραμύθι της Σταχτοπούτας αλλά μη φανταστείτε πως είναι ένα πάρτι για μικρά κορίτσια. Το αντίθετο θα λέγαμε. Είναι ένα πάρτι για μεγάλα και μεγαλύτερα κορίτσια.

Στην πραγματικότητα, οι φωτογραφίες που θα δούμε είναι από ένα θεματικό γαμήλιο πάρτι που έγινε πριν από αρκετούς μήνες στη Γερμανία. Αν έχουμε  χάσει την ευκαιρία να οργανώσουμε το γαμήλιο πάρτι μας με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να εμπνευστούμε από τη συγκεκριμένη φωτογράφιση για ένα πάρτι γενεθλίων ή για μια επέτειο.

χειμωνιατικο παρτι εμπνευσμενο απο το παραμυθι της Σταχτοπουτας

χειμωνιατικο παρτι για εφηβες

Βλέποντας το συγκεκριμένο πάρτι δυσκολευόμαστε να περιγράψουμε τι μας αρέσει περισσότερο γιατί πολύ απλά μας αρέσουν τα πάντα! Όλα βέβαια ξεκινάνε από το παραμύθι της Σταχτοπούτας από το οποίο εμπνεύστηκαν οι διοργανωτές του πάρτι! Όπως και οι ίδιοι την περιγράφουν, “τόσο άσπρη όσο το χιόνι, τόσο κόκκινη όσο το αίμα, τόσο μαύρη όσο ο έβενος”. Ο τρόπος με τον οποίο “έμπλεξαν” αυτά τα στοιχεία και τα χρώματα είναι αν μη τι άλλο, εντυπωσιακός.

Το πάρτι το είδαμε σε ένα πολύ καλό γερμανικό μπλογκ, το blog.zuckermonarchie.de. Οι φωτογραφίες είναι του Felix Matthies.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *