ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ!

Οι χειροτεχνιες με γεωμετρικα σχηματα είναι πολύ στη μόδα τον τελευταίο καιρό και γι΄αυτό το λόγο θα βρείτε πολλές εάν ψάξετε στο διαδίκτυο. Στη ραπτική, στο κέντημα και το πλέξιμο, στα κοσμήματα αλλά και στις χειροτεχνίες από χαρτί θα βρείτε γεωμετρικά σχήματα σε υπέροχα φωτεινά χρώματα.

Εμείς θα δούμε σήμερα χειροτεχνιες με γεωμετρικα σχηματα, φτιαγμένες κυρίως από χαρτί και κατάλληλες για τη διακόσμηση ενός πάρτι. Κοινό σημείο στα περισσότερα, εκτός από τη “γεωμετρία”, είναι τα έντονα χρώματα.

χειροτεχνιες με γεωμετρικα σχηματα 

χειροτεχνιες με γεωμετρικα σχηματα για παρτι 5

1. Στο pizzazzerie.com βρήκαμε αυτό το πολύχρωμο σκηνικό φωτογράφισης φτιαγμένο από τετράγωνα χαρτιά οριγκάμι σε διάφορα χρώματα. Για να φτιάξετε αυτό το σκηνικό θα χρειαστείτε χαρτιά οριγκάμι κι ένα συρραπτικό.

2. Μια πολύ ωραία γιρλάντα φτιαγμένη από πολύεδρα ή πλατωνικά σώματα για τους μυημένους στη γεωμετρία. Στο  minieco.co.uk θα βρείτε οδηγίες αλλά και πατρόν για να φτιάξετε και τα πέντε σχήματα.

3. Δείτε πώς θα φτιάξετε τα σουβέρ της φωτογραφίας στο cieradesign.com. Θα χρειαστείτε τσόχα, ψαλίδι και κόλλα.

4. Στο studiodiy.com θα δείτε πώς φτιάχνονται αυτές οι υπέροχες μικρές πινιάτες σε γεωμετρικά σχήματα.

5. Τα σχήματα της φωτογραφίας είναι favor boxes δηλαδή μικρά κουτιά για τα δωράκια των καλεσμένων. Οδηγίες, φωτογραφίες και πατρόν θα βρείτε στο ruffledblog.com.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *