ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ BABYGLITTER!

Εάν δεν έχετε στολίσει ακόμη το δέντρο σας ή σας λείπει αυτό το στολίδι που φέτος θα σας μαγέψει, ξέρουμε πού θα το βρείτε. Στο babyglitter.gr, ένα e-shop που δίνει ιδιαίτερη σημασία στο design και στην ποιότητα των προϊόντων του!

Ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία ξεχωριστών χριστουγεννιάτικων στολιδιών, εμείς διαλέξαμε τα παρακάτω και σας ευχόμαστε καλές χριστουγεννιάτικες αγορές!

χριστουγεννιατικα διακοσμητικα απο το babyglitter

  1. Χριστουγεννιάτικο Αεροπλάνο Χιονάνθρωπος. Κρεμαστό στολίδι με ελατήριο, μια γλυκιά και ιδιαίτερη διακοσμητική πινελιά για τα Χριστούγεννα. Το κρεμάτε και αυτό ανεβοκατεβαίνει καθώς ταλαντώνεται το ελατήριο.
  2. Χριστουγεννιάτικο Αερόστατο Άγιος Βασίλης. Κρεμαστό στολίδι με ελατήριο, μία γλυκιά και ιδιαίτερη διακοσμητική πινελιά για τα Χριστούγεννα
  3. Μία ιδιαίτερα γλυκιά Κάλτσα Χριστουγέννων για να παρακαλέσετε τον Άγιο Βασίλη να αφήσει δώρα και στο δικό σας σπίτι!
  4. Χριστουγεννιάτικο στολίδι ξύλινο έλατο με το όνομα ή τη φράση που επιθυμείτε γραμμένο με γιορτινό κόκκινο glitter!
  5. Χριστουγεννιάτικα στολίδια πλεκτά για να διακοσμήσετε το δέντρο των Χριστουγέννων σας με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο!
  6. Υφασμάτινο χριστουγεννιάτικο στολίδι κούπα ζεστής σοκολάτας με γλειφιτζούρι!
  7. Χριστουγεννιάτικη κάλτσα με την ευχή ή τη φράση που επιθυμείτε. Μία πρωτότυπη και ιδιαίτερη κάλτσα για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα του παιδιού σας, για το Χριστουγεννιάτικο δώρο των δασκάλων αλλά και ωραίο διακοσμητικό για το τζάκι.
  8. Φτιάχνω τα Δικά μου Στολίδια. Δώστε την δυνατότητα στο παιδί σας να δημιουργήσει το δικό του κρεμαστό στολίδι όπως ακριβώς του αρέσει! Ένα όμορφο παιδικό δώρο και μια ιδιαίτερη και δημιουργική χειροτεχνία για το παιδί σας.

Όλα αυτά τα καταπληκτικά στολίδια μπορείτε να τα βρείτε στις σελίδες του babyglitter.gr πατώντας εδώ για τα περισσότερα από αυτά κι εδώ για τα στολίδια 4 και 7 που μπορείτε να τα προσωποποιήσετε γράφοντας λέξεις και φράσεις που εσείς επιθυμείτε!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *