15 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ!

Τα advent calendars, γερμανική λουθηρανική παράδοση, χρησιμοποιούνται για τον εορτασμό της έλευσης των Χριστουγέννων! Το κλασικό advent calendar είναι ένα ορθογώνιο κουτί με παράθυρα. Ανοίγοντας κάθε μέρα κι ένα παράθυρο αποκαλύπτεται μια εικόνα, ένα ποίημα, ένα κομμάτι μιας ιστορίας ή ένα μικρό δώρο.

Εμείς, ψάξαμε στο διαδίκτυο και βρήκαμε πολύ όμορφα, μοντέρνα και κομψά χριστουγεννιατικα ημερολογια για να μπoύμε σιγά σιγά στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

15 διαφορετικες ιδεες για χριστουγεννιατικα ημερολογια

1. Ένα πανέμορφο και διαφορετικό από τα ημερολόγια που έχουμε δει έως τώρα είναι αυτό από το craftberrybush. Απλά χάρτινα καπελάκια ντυμένα με όμορφα χαρτιά, λίγη κορδέλα, μανταλάκια και φαντασία…

χριστουγεννιατικα ημερολογια 1

χριστουγεννιατικα ημερολογια 1b

2. Μια εξίσου όμορφη ιδέα είναι τα ημερολόγια-πορτοφολάκια από λευκή μάλλινη τσόχα. Ο συνδυασμός του λευκού με το κόκκινο χρώμα είναι ασφαλής κι εντυπωσιακός. Οι οδηγίες είναι πολύ απλές και θα τις βρείτε στο allsorts.typepad χριστουγεννιατικα ημερολογια 23. Μετατρέψτε έναν παλιό τσίγκινο δίσκο σε εντυπωσιακό ημερολόγιο βάφοντάς τον κατακόκκινο!!!

4. Δείτε πως απλοί άσπροι φάκελοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φτιάξετε ένα μίνιμαλ χριστουγεννιατικο ημερολογιο με πολύ στιλ!!!

5. Κλαδιά δέντρου και όμορφες κάρτες μας προτείνει η maya από το mayamade.blogspotχριστουγεννιατικα ημερολογια 5aχριστουγεννιατικα ημερολογια 5b

6. Με λίγη δουλειά παραπάνω μπορείτε να φτιάξετε αυτό το υπέροχο ημερολόγιο. Χάρτινα κουτιά ντυμένα με χαρτιά scrapbooking κι ένας καμβάς σε χριστουγεννιάτικο χρώμα!

7. Εάν δεν έχετε πολύ χρόνο κι έχετε μικρά παιδιά, τότε αυτή η ιδέα είναι στα μέτρα σας. Ένα ημερολόγιο που θα φτιάξετε σε 10′!!!

8. Τα σπιρτόκουτα είναι πάντα χρήσιμα στις χειροτεχνίες…

9. Εξαιρετικά απλή και όμορφη ιδέα για ημερολόγιο είναι κι αυτή με τα κυπελάκια-ταράνδους!

10. Εάν σας αρέσει το ράψιμο, τότε δείτε αυτά τα ημερολογια χριστουγεννων απο τσόχα. Είναι απλά στην κατασκευή τους αλλά τόσο όμορφα…

χριστουγεννιατικα ημερολογια 10

beeniebudsandcoblog                            purlbee.com

11. Ημερολόγιο χριστουγέννων πολλών αστέρων!!!

12. Πόσο πιο απλό και όμορφο μπορεί να γίνει ένα ημερολόγιο;

13. Πάλι τα σπιρτόκουτα…

14. Στο trilliumdesign.blogspot θα βρείτε ένα εξαιρετικά αναλυτικό tutorial για να φτιάξετε ένα παραμυθένιο ημερολόγιο!χριστουγεννιατικα ημερολογια 14

15. Για το τέλος αφήσαμε μια πολύ ρομαντική πρόταση! Με βάση το λευκό χρώμα στολίστε το ημερολόγιο σας με αντικείμενα που θα φέρουν τα Χριστούγεννα πιο κοντά!

Δείτε περισσότερες ιδέες για χειροποίητα ημερολόγια σε προηγούμενο άρθρο μας για κατασκευή χειροποίητων ημερολογίων για γενεθλια!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *